NL
EN
Bekijk de trailer

WCA Presents: Cyriel Guds

In dit programma zijn, verdeeld over drie blokken,  alle vijf de episodes van Loverboy Amsterdam te zien.
Tickets bestellen

Deze voorstelling maakt deel uit van Rialto Filmclub met als gastspreker deze maand Ernst-Jan Pfauth.

WCA Presents presenteert dit jaar opvallend talent uit hét korte film programma van Rialto: Rialto for Short. In dit programma zijn, verdeeld over drie blokken, alle vijf de episodes van Loverboy Amsterdam te zien. De eerste episode was al eens tijdens Rialto for Short in Rialto te zien. Cyriel Guds en leden van de cast zullen tussen de blokken door de episodes toelichten en alle vragen van het publiek beantwoorden. Host van de avond: Fey Lehiane.

WCA Presents: Cyriel Guds

Cyriel Guds (1988) is een bekend gezicht in de theater- en filmwereld. Als afgestudeerd acteur speelde hij naast Huub Stapel in de Nederlandse theaterproductie van Intouchable en acteerde o.a. in de speelfilm Suriname en de serie Moccro Maffia. Als filmmaker heeft Cyriel meerdere korte films op zijn naam staan, waaronder Snitch met rapper Kempi. De vijfdelige webserie Loverboy Amsterdam, waarin hij zelf de hoofdrol vertolkt, is zijn meest recente en tot op heden uitgebreidste werk. Deze serie heeft hem op YouTube enorme following opgeleverd, reden temeer om Loverboy Amsterdam ook op het grote doek te vertonen. Cyriel en leden van de cast zullen natuurlijk aanwezig zijn om hun werk toe te lichten.

Blok 1

Loverboy Amsterdam - part 1
17' | Nederlands gesproken | Engels ondertiteld
De jonge vader Terrance wil onafhankelijk zijn en goed voor zijn dochtertje kunnen zorgen. Maar hij raakt in geldnood.

Loverboy Amsterdam - part 2 
16' | Nederlands gesproken | Engels ondertiteld
Het gaat financieel van kwaad tot erger met Terrance en hij belandt op straat. Daar dient zich een uitweg aan: hij kan loverboy worden. Kiest hij hiervoor?

Blok 2

Loverboy Amsterdam - part 3
17' | Nederlands gesproken | Engels ondertiteld Terrance moet het 'vak' van loverboy leren van zijn mentor Soufie. Het zijn harde lessen. Ondertussen moet hij ook voor zijn dochtertje zorgen.

Loverboy Amsterdam - part 4
22' | Nederlands gesproken | Engels ondertiteld Voor het eerst gaat Terrance aan de slag als loverboy, maar Soufie is ontevreden: hij werkt te langzaam. En is hij verliefd geworden op zijn nieuwe slachtoffer?

Blok 3

Loverboy Amsterdam - part 5
32' | Nederlands gesproken | Engels ondertiteld
Slachtoffer Naomi wordt aan het werk gezet door haar 'vriend' Terrance, maar ze stribbelt tegen... In hoeverre laat loverboy Terrance dit toe?

CYRIEL GUDS (1988) is een bekend gezicht in de theater- en filmwereld. Als afgestudeerd acteur speelde hij naast Huub Stapel in de Nederlandse theaterproductie van Intouchable en acteerde o.a. in de speelfilm Suriname en de serie Moccro Maffia. Als filmmaker heeft Cyriel meerdere korte films op zijn naam staan, waaronder Snitch met rapper Kempi. De vijfdelige webserie Loverboy Amsterdam, waarin hij zelf de hoofdrol vertolkt, is zijn meest recente en tot op heden uitgebreidste werk.