Meet dj AngelD’Cuba

rialtoNews

Na het Cine Cuba-programma op zaterdag 18 augustus wordt Rialto heet! We gaan de nacht in met de lekkerste Cubaanse ritmes van dj AngelD’Cuba. Meet dj AngelD’Cuba, die zijn sporen in de Cubaanse muziek inmiddels al dik heeft verdiend.

 
Angel D’Cuba sporen reeds dik verdiend
AngelD’Cuba, geboren en getogen in Cuba, heeft zijn sporen in de Cubaanse muziek- en danswereld reeds dik en dik verdiend. Zo was hij de oprichter van de Cubaanse groep ContraTempo, artistiek leider van Havana Café, een van de bekendste discotheken met live muziek in Cuba, en producent van verschillende Latin artiesten(collectieven). Vooral in de jaren ’90 reisde hij de hele wereld over met Cuba’s meest bekende orkesten, waaronder BuenaVista SocialClub, Orquesta Aragón (Sitio Oficial) en Polo Montañez. In 2000 richtte Angel Luís zijn eigen dansschool op in Amsterdam: El Punto Cubano. Hier onderwijst hij Cubaanse dans- en muziekstijlen, van changüi tot rumba. De afgelopen jaren heeft hij zich tevens ontwikkeld tot professionele dj. cubalibreZijn veelzijdige achtergrond, ruime ervaring en specifieke kennis geven hem als dj een carácter único.

 
Fiesta Latinoamericana: Estilo Cubano
Deze doorgewinterde Latin dj zal het kwik in onze foyer, dan omgedoopt tot intieme dansvloer, naar tropische temperaturen doen stijgen. Uiteraard ontbreken ook de nodige cocktails en empanadas in Estilo Cubano niet op deze feestelijke openingsavond van het Cine Cuba-programma. Hier kun je het Facebookevent vinden en het volledige programma vinden van de dag. A bailar!