Feestjes

Maak je klaar om helemaal los te gaan: wij gaan feesten! Op zaterdag 18 augustus openen we het festival met een Cubaans walhalla. Na de opening van het focusprogramma Cine Cuba, wordt de nacht voortgezet in het café van Rialto. Verwacht salsa, cocktails en schuddende billen. Op zaterdag 25 augustus sluiten we het festival superfeestelijk af met een Caribisch thema.
Gratis toegang.

 
Zaterdag 18 augustus, 23:00u – 03:00u
CINE CUBA PARTY – FIESTA LATINOAMERICANA: ESTILO CUBANO
Zaterdag 18 augustus gaat Cine Cuba van start en dat moet gevierd worden. Zodra de laatste film van de dag is afgelopen, neemt dj AngelD’Cuba plaats achter de draaitafels om het publiek tot diep in de nacht te betoveren met zijn onweerstaanbare mix van swingende Cubaanse salsa, son, timba en meer. Stilzitten is geen optie! Natuurlijk zullen er mojito’s worden geserveerd. Hier vind je het Facebookevent.

 
Zaterdag 25 augustus, 23:00u
SLOTFEEST WORLD CINEMA AMSTERDAM: AFROLIJK
Alweer de laatste dag van het festival… Maar voordat het is afgelopen eerst nog een knallend feest, een Afrolijk-avond. Achter de knoppen: Joss & Flo Selecting, vaste gasten in Rialto en bekend van hun radioshow op pinqradio. Ze zullen voor een onvergetelijke avond zorgen met strictly good Afrovibes. Cocktails worden geserveerd door the one and only Mojito Man!