Info Nieuws Programma Tickets Films
NL
EN
Bekijk de trailer

On the Beach at Night Alone

De jonge actrice Young-hee (Min-hee) heeft een affaire met een oudere, getrouwde regisseur. Dat zorgt voor zoveel ophef in de pers dat ze besluit een tijdje in een wildvreemde stad in het buitenland door te brengen: Hamburg.
On the Beach at Night Alone

Hoe film een afspiegeling kan zijn van het echte leven; in Zuid-Korea stonden de roddelblaadjes vol met nieuwtjes  over de geheime liefdesaffaire die regisseur Hong Sang-soo zou hebben met de ruim twintig jaar jongere actrice Kim Min-hee. Pas tijdens het filmfestival van Berlijn bevestigden de twee het gerucht. De twee waren in Berlijn vanwege de première van On the Beach at Night Alone, Hongs nieuwe film met Kim in de hoofdrol – een film die hetzelfde verhaal vertelt.

De jonge actrice Young-hee (Min-hee) heeft een affaire met een oudere, getrouwde regisseur. Dat zorgt voor zoveel ophef in de pers dat ze besluit een tijdje in een wildvreemde stad in het buitenland door te brengen: Hamburg. Daar bespreekt ze met onder anderen een vriendin haar liefdesperikelen: zou hij haar net zo missen als zij, wat wil ze verder van de liefde, hoe staat ze in het leven? Na maanden keert ze terug naar haar geboorteland. De vragen blijken nog niet beantwoord.