Programma 2022 Nieuws Info
NL
EN

Met je Stadspas naar WCA voor 1 euro

Voor Stadspassen met een Groene Stip

Leuk nieuws voor mensen met een Stadspas met Groene Stip. Tijdens WCA kun je bij zowel Rialto De Pijp als Rialto VU tegen inlevering van je coupon naar de film voor slechts € 1!

Hoe werkt deze actie?

1. Neem (wanneer bekendgemaakt) een kijkje in de agenda en kies een film, datum en tijd.
2. Klik op 'Tickets bestellen', kies de kaartsoort 'Stadspas Coupon' en reserveer je kaartje(s) à € 1,- online.
3. Je ontvangt je reservering per e-mail.
4. Neem op de dag dat je naar de film gaat deze reservering en je Stadspas mee.
5. Belangrijk: Verzilver de coupon* op je Stadspas aan de kassa. Nu heb je het toegangsbewijs.
6. Geniet van de film!

*Lees de voorwaarden van deze actie onderaan deze pagina.

Benieuwd naar het programma?

Op dit moment is het programma nog niet bekend. Maar wil je als eerste op de hoogte zijn van het programma en festivalnieuws dit jaar? Schrijf je dan onderaan deze pagina in op onze nieuwsbrief!  Dan zien we elkaar hopelijk op zaterdag 20 t/m zaterdag 27 augustus 2022 op de 12e editie van WCA op één van onze Rialto-locaties!

Voorwaarden

Let op: deze Stadspas-actie is niet onbeperkt geldig. Op je Stadspas staat een coupon. Deze moet je aan de kassa van Rialto verzilveren om een geldig toegangsbewijs te ontvangen. Vergeet dus niet om langs de kassa te gaan om je geldige toegangsbewijs te ontvangen. Staat er geen geldige coupon (meer) op je Stadspas? Dan kunnen wij je geen toegangsbewijs geven.

De actie loopt van zaterdag 20 t/m zaterdag 27 augustus 2022 en is geldig voor alle films die te zien zijn tijdens WCA 2022.

Het is niet mogelijk om reeds aangeschafte tickets van deze actie te ruilen of te retourneren. Rialto geeft geen geld terug bij deze actie.