Deze website is geoptimaliseerd voor moderne browsers. Voor een betere ervaring update de browser.

Programma Films Agenda Nieuws Info
NL
EN
Bekijk de trailer

Love for Sale

De 41-jarige vrijgezel Richard Widjaja zit vaak in het café met wat vrienden voetbal te kijken of hij is alleen thuis met zijn schildpad. Tót hij wordt uitgedaagd een vriendin mee te nemen naar een bruiloft…
Tickets bestellen

Deze voorstelling maakt deel uit van Rialto Filmclub met als gastspreker deze maand Ernst-Jan Pfauth.

Love for Sale

Kun je een prijskaartje hangen aan liefde? In dit door regisseur Andibachtiar Yusuf zelfgeschreven liefdesdrama draait alles om deze intrigerende vraag. Met nuance en de nodige humor vertelt hij een verhaal over 'betaalde liefde', maar dan heel anders dan je zou verwachten.

De 41-jarige verstokte vrijgezel Richard Widjaja zit vaak in het café met wat vrienden voetbal te kijken of hij is alleen thuis met zijn schildpad. Op een dag kondigt een van die vrienden aan te gaan trouwen en daagt Richard uit een vriendin mee te nemen naar de bruiloft. Richard wil geen gezichtsverlies lijden en gaat op zoek naar een geschikte kandidaat. Uiteindelijk komt hij uit bij het bedrijf Love Incorperated, dat hem wel een vriendin kan leveren, uiteraard tegen betaling. En zo ontmoet hij Arini Kusuma: een leuke vrouw die ook nog eens verstand van voetbal heeft. Het blijkt dat het contract 45 dagen geldig is. Van lieverlee raakt Richard verliefd, hij overweegt zelfs een huwelijksaanzoek.

 

Deze film is ook te zien tijdens World Cinema Open Air op 8 augustus. 

Met voorfilm:

Do 8 aug

Fury!
Deny Tri Ardianto | Indonesië | 2017 | 12’ | Engels gesproken | geen ondertitels
Korte dansfilm over Raden Arya Penangsang, heerser over het 15e-eeuwse koninkrijk Demak in Java. Hij had alles in zich om een groot leider te zijn, ware het niet dat hij gedreven werd door woede.

ANDIBACHTIAR YUSUF (1974, Indonesia) is an award-winning director/producer/copywriter working in fiction and documentary. His debut fiction feature Romeo Juliet (2009) premiered at Hong Kong International Film Festival. His latest films are comedy drama Pariban: Idola dari Tanah Jawa (2019) and Bridezilla (2019). Love for Sale won the Citra Award for Best Original Screenplay Writer at the 2018 Indonesian Film Festival.