Info Nieuws Programma Tickets Films
NL
EN
Bekijk de trailer

Asterix - Het Geheim van de Toverdrank (6+)

De bekende Gallische striphelden Asterix en Obelix komen tot leven in deze spannende animatiefilm. Druïde Panoramix is een oude man...
Asterix - Het Geheim van de Toverdrank

De bekende Gallische striphelden Asterix en Obelix komen tot leven in deze spannende animatiefilm. Druïde Panoramix is een oude man. Als hij tijdens het plukken van maretakken gevallen is, besluit hij dat de tijd is aangebroken om het tovenaarsstokje door te geven. Maar aan wie? Samen met Asterix, Obelix en het trouwe hondje Idéfix gaat hij op reis in de hoop een getalenteerde en vooral betrouwbare Galliër te vinden aan wie hij het geheime recept van zijn toverdrank kan toevertrouwen. De toekomst van het dorpje is immers afhankelijk van de toverdrank. Sulfurix, de grote rivaal van Panoramix, zit echter ook achter de toverdrank aan. Gesteund door de Romeinen doet hij er alles aan de plannen van de Galliërs te dwarsbomen.

Dagelijks te zien in de Kerstvakantie!

Workshop Stop-Motion-filmpje maken

28 december | 12.30

Altijd al benieuwd geweest hoe het eruit zou zien als jouw pop of knuffel de hoofdrol in een film zou spelen? Op vrijdag 28 december geeft filmisch duizendpoot Nicky Maas de Workshop Stop-Motion-filmpje maken, waarin je een filmpje gaat maken met jouw pop of knuffel als de grote filmster!

Hoe gaat dat in zijn werk?
- Op die middag neem je jouw favoriete pop of knuffel mee – één die bij voorkeur niet groter is dan 20 cm en die het liefst ook kan blijven staan;
- De deelnemers worden in twee groepen verdeeld;
- Samen met Nicky ga je een verhaal verzinnen;
- Je gaat een heleboel foto's maken, waarbij je pop/knuffel telkens iets anders staat. Als je al die foto's achter elkaar zet en snel afspeelt, is het net of die pop/knuffel beweegt: stop-motion!
- Nicky neemt alle foto's mee en gaat er thuis dan een filmpje van maken dat jij later online krijgt toegestuurd.

Let op: deelname aan de workshop is alleen mogelijk in combinatie met een kaartje voor Asterix - het Geheim van de Toverdrank. Film & Workshop kost € 10.