Programma Blokkenschema Agenda Nieuws Info
NL
EN
Bekijk de trailer

All-in

Belgisch-Turkse regisseur Volkan Üce volgt twee vrienden in hun pogingen iets van hun dromen te verwezenlijken. De grote vraag is of die dromen wel al die moeite waard zijn.
Tickets bestellen

Deze voorstelling maakt deel uit van Rialto Filmclub met als gastspreker deze maand Ernst-Jan Pfauth.

All-In

De zomer begint, tijd voor de Turkse Ismail en Hakan om aan de slag te gaan in het Nashira Resort, een groot, internationaal en all-inclusive hotel aan de Turkse Rivièra. De achttienjarige Ismail, gestopt met school, zou het liefst kapper worden, maar werkt nu in de keuken van het hotel. Ook Hakan, 25 jaar oud, is gestopt met zijn studie. Hij is nu de badmeester in het aquapark. Beiden hopen met deze keuze verder in het leven te komen en ieder geval Engels te leren. Wellicht kunnen ze ooit naar de VS.

De twee zijn goede vrienden geworden, maar duidelijk is dat ze van elkaar verschillen. Ismail heeft in door het werk aan zelfvertrouwen gewonnen, terwijl  Hakan zich steeds meer onzichtbaar en  onbetekenend is gaan voelen.

Twee zomers lang volgde de Belgisch-Turkse regisseur Volkan Üce de twee in hun pogingen iets van hun dromen te verwezenlijken. De grote vraag is of die dromen wel al die moeite waard zijn.

Met voorfilm:

So We Live

Rand Abou Fakher | België | 2020 | 15' | Arabisch gesproken | Engelse ondertiteling

Familieleden in een door oolog verscheurd land spenderen samen een ogenschijnlijk normale avond. Gesprekken over alledaagse zaken worden afgewisseld met gesprekken over overleven.

Live Q&A met de filmmakers

Op zaterdag 21 augustus en dinsdag 24 augustus zijn zowel Volkan Üce als Rand Abou Fakher aanwezig voor een Q&A met het publiek.

Zaterdag 21 augustus | 16.10 uur | Rialto De Pijp

Dinsdag 24 augustus | 21.30 uur | De Balie. Klik hier voor tickets.

VOLKAN ÜCE (1981, Belgium) is a self-taught filmmaker who studied and worked at the University of Antwerp. His first feature-length documentary Displaced world premiered at DOK Leipzig 2017 and investigated the identity crisis of third-generation Turks growing up in the Low Countries. In his latest documentary, All-in, screening at WCA, Kurdish boys discover Western consumer society at an all-in hotel in Turkey.