Deze website is geoptimaliseerd voor moderne browsers. Voor een betere ervaring update de browser.

Info Nieuws Programma Tickets Films
NL
EN
Bekijk de trailer

Todos lo saben

Laura arriveert vanuit Argentinië met haar twee dochters in haar Spaanse geboortedorp om de bruiloft van haar jongere zusje bij te wonen. Het belooft een groot feest te worden – iedereen is van de partij: familie, vrienden en ook haar jeugdliefde, de wijngaardhouder Paco. Maar van het feest komt niets terecht...
Tickets bestellen

Deze voorstelling maakt deel uit van Rialto Filmclub met als gastspreker deze maand Ernst-Jan Pfauth.

Todos lo saben

In 2013 maakte de Iraanse regisseur Asghar Farhadi met Le passé zijn eerste film in het buitenland. Speelde deze film in Frankrijk, voor het spannende familiedrama Todos lo saben (Iedereen weet het) reisde hij af naar Spanje. Tweevoudig Oscarwinnaar Farhadi (A Separation, The Salesman) kreeg ditmaal de beschikking over een sterrencast met o.a. Penélope Cruz en Javier Bardem.

Laura (Cruz) arriveert vanuit Argentinië met haar twee dochters in haar Spaanse geboortedorp om de bruiloft van haar jongere zusje bij te wonen. Het belooft een groot feest te worden – iedereen is van de partij: familie, vrienden en ook haar jeugdliefde, de wijngaardhouder Paco (Bardem). Maar van het feest komt niets terecht als Laura's dochter Irene wordt ontvoerd. Via een sms'je ontvangt ze de losgeldeis. En wat nu? Wel of niet de politie inschakelen, wel of niet het losgeld betalen en wie zit erachter? Naarmate de stress toeneemt, blijken de onderlinge verhoudingen niet zo harmonieus als aanvankelijk leek.