Deze website is geoptimaliseerd voor moderne browsers. Voor een betere ervaring update de browser.

Programma Blokkenschema Nieuws Info
NL
EN

Ron Gastrobar Indonesia bij WCA

De 10e editie van WCA staat in het teken van Indonesië. Om je beleving van dit land helemaal compleet te maken, wordt het eten tijdens het festival verzorgd door Ron Gastrobar Indonesia! Ayam Bali, Daging Rendang, sateh.. Bekijk hier de verschillende festivalmenu's!

De chef van Indonesia

De in Ouderkerk aan de Amstel gelegen Ron Gastrobar Indonesia is de derde van de Gastrobar-familie. De inspiratie voor de keuken van Indonesia is een combinatie van liefde voor de Indonesische en Indische keuken en de typische ambiance van de Gastrobar.

De chef van Indonesia, Agus Hermawan, is geboren op Java. Agus leerde koken van zijn moeder en ging zo’n twintig jaar geleden in Nederland aan de slag in de Indonesische keuken. Nu is hij chef bij Ron Gastrobar Indonesia. Hij weet typische Indonesische gerechten om te toveren tot een spannend modern gerecht met een knipoog naar zijn geboorteland.

Als signature dish heeft Ron Gastrobar Indonesia de typisch Indonesische rijsttafel. Met de rijsttafel komt het shared dining concept goed naar voren.

 

Eten voor iedereen

Toegankelijkheid, goede service en scherpe prijs-kwaliteitverhouding zijn belangrijkste kernelementen van Ron Gastrobar. Dus ook tijdens ons festival! Wij bieden diverse festivalmenu’s aan voor een speciale festivalprijs van €12,50. Afrekenen doe je direct bij de chef, aan het buffet op de entresol. Geen cash, PIN only.

De Indonesische cinema

Ieder jaar bieden wij een focusprogramma waarvoor wij op zoek gaan naar films uit één bepaald land of regio. Dit jaar is dat Indonesië. Tijdens dit programma vertonen wij speelfilms, documentaires en korte films van talentvolle jonge makers. Met dit focusprogramma laten we in samenwerking met programmeurs en filmmakers uit Indonesië zelf, de actuele stand van zaken in de Indonesische cinema zien. 

Blijf op de hoogte

Benieuwd naar wat je nog meer kunt verwachten tijdens deze jubileumeditie? Blijf op de hoogte door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief of volg ons op social media!