Programma Blokkenschema Agenda Nieuws Info
NL
EN

Tickets

Kaartsoorten en prijzen

Regulier - € 12,-                         
Student/CJP/Stadspas* - € 9,-
VU Student** - € 6,-               

* Alleen op vertoon van een geldige studenten- of CJP-pas en een Stadspas met groene stip. Je ticket(s) online geboekt? Laat je pas dan nog even zien bij de kassa.

** Alleen op vertoon van een geldige VU Studentenpas bij Rialto VU. Dit kortingstarief is niet geldig bij de andere WCA locaties.

Met je Stadspas naar WCA bij Rialto voor € 1,-

Leuk nieuws voor mensen met een Stadspas met Groene Stip. Tijdens WCA kun je bij zowel Rialto De Pijp als Rialto VU tegen inlevering van je coupon naar de film voor slechts € 1!

Hoe werkt deze actie?
1. Neem een kijkje in de agenda en kies een film, datum en tijd.
2. Klik op 'Tickets bestellen', kies de kaartsoort 'Stadspas Coupon' en reserveer je kaartje(s) à € 1,- online.
3. Je ontvangt je reservering per e-mail.
4. Neem op de dag dat je naar de film gaat deze reservering en je Stadspas mee.
5. Belangrijk: Verzilver de coupon op je Stadspas aan de kassa. Nu heb je het toegangsbewijs.
6. Geniet van de film!

Voorwaarden
Let op: deze Stadspas-actie is niet onbeperkt geldig. Op je Stadspas staat een coupon. Deze moet je aan de kassa van Rialto verzilveren om een geldig toegangsbewijs te ontvangen. Vergeet dus niet om langs de kassa te gaan om je geldige toegangsbewijs te ontvangen. Staat er geen geldige coupon (meer) op je Stadspas? Dan kunnen wij je geen toegangsbewijs geven voor € 1,-. Uiteraard is het nog wel mogelijk een ticket te kopen voor het gereduceerde tarief.

Het is niet mogelijk om reeds aangeschafte tickets van deze actie te ruilen of te retourneren. Rialto geeft geen geld terug bij deze actie.