NL
EN
Bekijk de trailer

Closing: Award Ceremony WCA 2023

Welke film gaat er met de WCA Jury en Exchange Award naar huis? Tijdens de Award Ceremony worden beide prijzen uitgereikt aan de beste competitiefilm en de meest spraakmakende film. 
Tickets bestellen

Deze voorstelling maakt deel uit van Rialto Filmclub met als gastspreker deze maand Ernst-Jan Pfauth.

Closing: Award Ceremony WCA 2023

World Cinema Amsterdam reikt aan het eind van het festival drie prijzen uit: de World Cinema Jury Award, voor de beste competitiefilm, de World Cinema Audience Award, voor de hoogst gewaardeerde film door het publiek, en de World Cinema Exchange Award voor de film die het beste uitdaagt het gesprek aan te gaan over wat het betekent om mens te zijn.

De Audience Award wordt bekend gemaakt op maandag 28 augustus nadat alle stemmen zijn geteld, maar de Jury en Exchange Award worden uitgereikt tijdens een feestelijke Award Ceremony op zaterdag 26 augustus in Rialto De Pijp. De presentatie van de avond is in handen van Paul Rigter.

Wil jij hierbij zijn? Dat kan! Entree is gratis maar het reserveren van een plaatsje is verplicht.

Feestelijke afterparty met DJ Guzz

Na de Award Ceremony is het uiteraard nog niet klaar met de pret! Neem plaats in de zaal bij de vertoning van Inshallah a Boy of stel je vragen aan opkomend filmtalent Sam Yazdanpanna in WCA Presents. Of geniet in het Rialtocafé van een heerlijk drankje en ga de dansvloer op. DJ Guzz maakt de Closing Party compleet.