Tijdens het festival kun je ook heerlijk eten in Rialto. Elke dag tussen 18:00 - 21:00 serveren de festivalchefs vanaf de entresol de lekkerste gerechten. Dit jaar werken we samen met Ron Gastrobar Indonesia. Een maaltijd kost €12,50 en betaal je ter plekke (PIN only). De festivalmenu's staan hieronder beschreven. Lees hier meer over Ron Gastrobar en onze samenwerking.

Festivalmenu's
Ron Gastrobar heeft 3 festivalmenu's samengesteld voor de bezoekers van WCA, deze zullen elkaar afwisselen. De gerechten met een * zijn vegetarisch. Alle vleesgerechten en visgerechten kunnen vegetarisch geserveerd worden d.m.v. tempeh of tofu.
MENU 1 - MET NASI GORENG KAMPUNG (Gebakken rijst met trassi)
Gereserveerd op vrijdag 16, maandag 19 & donderdag 22 augustus
Daging Rendang
Langzaam gegaard rundvlees op sumatratraanse wijze
Ikan ketjap
Gebakken kabeljauw in gekruide ketjapsaus
Gado gado *
Groenten met pindasaus
Seroendeng *
Geroosterde kruidige kokosrasp
Atjar Ketimom *
Zoet-zure komkommersalade
Sambal goreng kentang *
Gekarameliseerde krokante aardappel
MENU 2 - MET NASI UDUK (Gekruide kokosrijst betawi stijl)
Geserveerd op zaterdag 17, dinsdag 20 en vrijdag 23 augustus
Daging ijo
Gestoofd rundvlees met laos en kurkuma
Ikan Bali
Gebakken kabeljauw met balinese kruiden
Oerapan *
Gestoomde groenten met gekruide kokosrasp
Seroendeng *
Geroosterde kruidige kokosrasp
Atjar Ketimom *
Zoet-zure komkommersalade
Sambal goreng kentang *
Gekarameliseerde krokante aardappel
MENU 3 - MET NASI KUNING (Gestoomde gele rijst)
Geserveerd op zondag 18, woensdag 21 en zaterdag 24 augustus
Daging smoor
Gestoofd rundvlees met ketjap, nootmuskaat en kaneel
Ikan Pesmol
Gebakken kabeljauw met kemirinotensaus
Sambal goreng telor *
Indonesisch eitje met sambalsaus
Seroendeng *
Geroosterde kruidige kokosrasp
Atjar Ketimom *
Zoet-zure komkommersalade
Sambal goreng kentang *
Gekarameliseerde krokante aardappel
MarieSuperluxe dat je tussen de films door even snel zo'n heerlijke maaltijd kunt halen in het café. Goed te betalen ook!