NL
EN

Rialto De Pijp

Ook dit jaar is Rialto De Pijp wederom de hoofdlocatie van World Cinema Amsterdam. Van dinsdag 22 t/m zaterdag 26 augustus zijn alle films uit het programma te zien in Rialto De Pijp. Op zondag 27 augustus genieten we nog even lekker na met een Best of WCA programma.

Over Rialto De Pijp

In 1920 begon filmliefhebber Anton Pierre du Mée aan het realiseren van zijn grote droom: het bouwen van een eigen bioscoop. Een jaar later was de bioscoop gereed: Rialto was geboren. Rialto heeft altijd de niet-westerse cinema een warm hart toegedragen. Want niet alleen in Europa en Amerika, overal in de wereld worden prachtige films gemaakt.

Waarom bij WCA?

Jaarlijks krijg je hier naast al die fraaie Europese en Amerikaanse films, juist ook de pareltjes uit Latijns-Amerika, Azië en Afrika te zien. Kortom: het hele jaar door aandacht voor niet-westerse cinema, maar nog eens extra in de spotlights tijdens World Cinema Amsterdam.

Toegankelijkheid

Rialto De Pijp is dankzij een lift ook toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Maar let op: voor de Middenzaal geldt de beperking dat het helaas niet mogelijk is de rolstoel de zaal mee in te nemen.

Kaartverkoop

Regulier: € 12,-
Met korting*: € 9,-
Cineville pas: gratis
Stadspasactie: € 1,- 

* Korting met een geldige CJP pas, Stadspas (groene stip) en geldige Studentenkaart.

 

Koop kaartjes
Waar ligt Rialto De Pijp?

Rialto De Pijp is gelegen aan de Ceintuurbaan 338 tussen de Ferdinand Bolstraat en het Sarphatipark. Rialto De Pijp is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en wel met de tram, lijnen 3, 12 en 24, en met de metro, lijn 52 (Noord/Zuidlijn).

Ceintuurbaan 338
1072 GN Amsterdam

Tel: 020-6623488 
Mail: info@rialtofilm.nl

Klik hier voor de locatie op Google Maps.